۲۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۵۹

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

اشکال جدی سخنگوی جامعه روحانیت مبارز به ساز و کار انتخابات

اشکال جدی سخنگوی جامعه روحانیت مبارز به ساز و کار انتخابات

نماینده مردم تهران با اشاره به آرای تهران گفت: در تهران افراد با یک میلیون رأی به مجلس راه نیافتند در حالی که در برخی شهرستان‌ها افراد با ۱۰ تا ۲۰ هزار رأی به مجلس راه می‌یابند.

به گزارش خبرنگار مهر، در حاشیه جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم در جمع خبرنگاران گفت: در انتخابات تهران با مشارکت حدود ۵۰ درصدی رأی‌دهندگان، شاهد افزایش دو درصدی در مقایسه با دوره نهم مجلس شورای اسلامی بودیم و نتایج آرا، انتخاب ۳۰ نفر کاندیدای لیست اصلاح‌طلبان و حامیان دولت بود.

وی با بیان اینکه به رأی مردم تهران احترام می‌گذارم و به برگزیدگان انتخابات تبریک می‌گویم، گفت: از اینکه گروه اصولگرایان و حامیان ما به وظیفه عمل کردند، خدا را سپاسگذاریم؛ گرچه انتخاب نشدیم. اکنون نوبت گروه دیگری است که در میدان خدمت به مردم نشان دهند چگونه عمل می‌کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: متاسفانه در مورد انتخابات تهران برخی اظهارنظرها مطرح شد که شایسته نبود. بنده تحلیل دیگری دارم که در زمان دیگری مطرح خواهم ساخت.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز گفت: در انتخابات ۷ اسفند مجلس، مردم به لیست‌ها رأی دادند و این پدیده مبارکی است و زمینه را برای شکل‌گیری احزاب فراگیر و قدرتمند و مسئولیت‌پذیر، کارساز و صاحب برنامه فراهم می‌سازد.

مصباحی‌مقدم اظهار داشت: در انتخابات تهران یک گروه با حداقل یک میلیون و ۵۰ هزار رأی و حداکثر یک میلیون و ۷۰۰ هزار رأی پیروز و گروه دیگر با حداقل ۷۰۰ هزار رأی و حداکثر یک میلیون رأی به مجلس راه نیافت؛ مطابق قانون انتخابات، نتیجه جز این نیست.

وی تصریح کرد: این در شرایطی است که در کشور تعدادی از حوزه‌های شهرستان‌ها با ۱۰ الی ۲۰ هزار رأی نماینده منتخب به مجلس راه می‌یابد. در تهران با ۷۰۰ هزار تا یک میلیون رأی، نماینده انتخاب نمی‌شود و این نشان‌دهنده یک اشکال جدی است؛ یعنی صدای این تعداد قابل توجه از مردم تهران طی یک دوره چهار ساله در مجلس شنیده نمی‌شود که مسئله کم اهمیتی نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه انتخابات تهران نشان‌دهنده وجود سلیقه‌های متعدد سیاسی است که در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس ظهور کرده است، گفت: پیشنهاد من این است که در حوزه تهران با وجود سلیقه‌های متعدد سیاسی به جای اینکه هر نفر به ۳۰ کاندیدا رأی دهد که غالباً با انگیزه بالا انجام نمی‌شود، هر نفر به پنج، هفت یا ۱۰ کاندیدا رأی می‌دهد؛ در این صورت همه سلایق در مجلس، نماینده خواهند داشت و سطح مشارکت نیز افزایش خواهد یافت زیرا رأی‌دهندگان به افرادی که از آنها شناخت بیشتری دارند، رأی خواهند داد و بین جریانات سیاسی، رقابت بیشتری برقرار می‌شود.

کد خبر 3580942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha